Patronul clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, vrea sa distruga piata transferurilor cu orice pret si este dispus sa ofere suma incredibila de 100 de milioane de euro pentru internationalul brazilian al formatiei AC Milan, Kaka.

Abramovici doreste de multa vreme sa-l aduca la echipa sa pe starul milanez, pe care l-a urmarit si la Cupa Mondiala din Germania, in meciul dintre Brazilia si Australia. La acea partida, magnatul rus a stat in tribune aproape de directorul sportiv de la Real Madrid, Pedrag Mijatovici, care chiar in aceste zile i-a facut o oferta aceluiasi jucator dorit si de Chelsea.

Suma de 35 de milioane de euro pe care oficialii Realului au anuntat ca o vor oferi pentru Kaka este una nesemnificativa in comparatia cu cea oferita de Abramovici.

Patronul londonezilor a mai facut in aceasta vara un transfer-"bomba", reusind sa-l aduca la Chelsea pe sevcenko pentru suma de 60 de milioane de euro, iar prin aducerea lui Kaka, Abramovici se gandeste sa impiedice realizarea noului proiect al Realului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.