Poli Timisoara a detonat ieri o noua bomba pe piata transferurilor. Fostul international roman Cosmin Contra (29 de ani) a primit dezlegarea de la clubul de fotbal Atletico Madrid pentru a evolua, la finalul campionatului intern, la formatia de pe Bega. Desi a primit o oferta de la Dinamo, "Gurita" a preferat sa se intoarca acasa, dupa zece ani de la plecarea lui din "Orasul florilor". El se va alatura lotului alb-violet in cantonamentul din Cipru, pe 14 februarie.
"Contractul lui Contra cu Atletico expira peste doi ani. Cu toate astea, clubul madrilen a renuntat la el pina in vara, lasindu-l sa joace gratis la ce echipa doreste. Pentru el, singura pista este Poli", a tinut sa precizeze Emil Rosianu, presedinte al clubului de pe Bega. Dorin Micsa, un prieten apropiat al lui Contra, a confirmat revenirea la Poli a celui mai bun fotbalist roman din urma cu patru ani: "Cosmin si-a manifestat dorinta sa se intoarca acasa. N-a fost vorba de bani, el urmind sa-si primeasca salariul lunar de la Atletico".

"Gata cu Steaua si cu Dinamo"

Pina acum, Balkan Petroleum a cheltuit peste 1 milion de dolari pe transferuri, bugetul alocat "alb-violetilor" intr-un sezon fiind comparabil cu acela al Stelei. Rosianu l-a luat peste picior pe Gigi Becali, dupa ce latifundiarul din Pipera declarase recent ca Poli nu se poate bate la titlu cu gruparea din Ghencea: "Ati vazut vreun act conform caruia Becali ar fi dat 1.5 milioane de dolari pe un jucator? La noi se vede clar. E normal ca Becali sa fie arogant, fiindca e la Steaua. Pe mine nu ma intereseaza alte echipe, ci doar Poli. Bugetul Politehnicii depaseste 4 milioane de dolari. E timpul ca si provincia sa-si spuna cuvintul. Gata cu Steaua si cu Dinamo. Trebuie sa apara concurenta, altfel nu vom avea un fotbal competitiv".
Desi s-a ferit sa vorbeasca despre echipa de baza a Politehnicii, considerind ca aceasta sarcina ii revine antrenorului principal Cosmin Olaroiu, Rosianu a avut un moment de visare: "Sintem descoperiti pe postul de fundas central. As vrea sa vina Maldini, dar nu se poate. Poate va juca la Poli cind se va retrage. Am glumit".

"Nu sintem in filme"

"Multa lume crede ca Balkan spala bani prin echipa de fotbal. Nu exista posibilitatea de a face afaceri necurate, fiindca nici un ban nu se muta dintr-o banca in alta fara a nu fi identificat pe o cale legala. Nu sintem in filme, ca sa putem face orice", a incheiat oficialul timisorean.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.