Suporterii lui Dinamo s-au saturat de vorbele goale aruncate in van de conducatorii dinamovisti care au promis un buget pentru transferuri de 3 milioane de dolari si trei transferuri-bomba in Sos. Stefan cel Mare. Pana la urma, Turcu si compania nu au scos nici un "verzisor" din buzunar, dar, culmea, spun ca sunt multumiti de lot!

Pentru Dinamo se anunta un nou sezon incordat, subtirimea lotului si minciunile debitate de conducere aducandu-i, din nou, in isterie, pe suporterii "cainilor rosii". La capatul unui campionat in care se joaca, in premiera, calificarea directa a unei echipe romanesti in Liga Campionilor, care ar aduce un profit de peste 6 milioane de euro echipei care va reusi sa castige campionatul, oficialii "alb-rosiilor" nu s-au sinchisit, nici de aceasta data, sa bage mainile prea adanc in buzunar, declarandu-se multumiti de valoarea actuala a lotului. Desi au promis ca vor aloca 3 milioane de dolari pentru transferuri, bosii lui Dinamo nu au scos din buzunar niciun banut, jucatorii veniti in "Groapa" fiind, in cele mai multe cazuri, liberi de contract ori semiprofesionisti


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.