In perioada 13 - 16 Iulie 2006 se desfasoara Campionatele Nationale de Natatie pentru Juniori. In cursul acestui eveniment, noua generatie de inotatori isi va demonstra talentul, iar rezultatele muncii lor vor hotari cine vor fi viitorii campioni la inot ai Romaniei. O generatie de tineri ambitiosi care si-au dedicat adolescenta sportului si valorilor sale si care se pregatesc sa aduca Romaniei bucuria de a-i vedea pe podiumul de premiere la cele mai importante concursuri de natatie, ei sunt viitori nostri ambasadori in intreaga lume. Omega se bucura de aceasta ocazie care ii ofera prilejul de a sprijini excelenta, fair-play-ul si performanta in sport.

In urma cu 2 ani, o alta mare inotatoare a Romaniei, Camelia Potec castiga pentru prima oara medalia de aur la la Jocurile Olimpice de la Atena, iar Omega a avut onoarea de a o numi pe Camelia Potec ambasador pentru rezultatele deosebite si de a o primi in marea sa familie alaturi de campionii Alex Popov, Ian Thorpe si Michael Phelps. Pastrand traditia de a recompensa si de a sustine inotatorii Romaniei inca de la inceputul carierei lor, Omega ii premiaza pe cei mai buni juniori la inot si le doreste succes si cat mai multe medalii. Ceasurile Omega se gasesc in magazinele Cellini, Galt Orologerie Elvetiana si GMT.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.