Certurile dintre Jean Valvis si ceilalti actionari ai Rapidului au inceput sa apara odata cu lansarea proiectului Rapid SA, la ultima sedinta a acestora. Pentru ca a cerut presedintia clubului, elvetianul a fost pus la punct, fiind invitat sa paraseasca Grantul daca mai face presiuni. Marti, cu o zi inainte de a se anunta noul sponsor oficial al giulestenilor, Altex, actionarii alb-visiniilor au avut o intalnire in care Jean Valvis, proprietarul LaDorna, a incercat sa faca presiuni asupra colegilor sai pentru a fi acceptat ca presedinte al Consiliului de Administratie al Rapid SA.

"Eu plec. imi iau jucariile si plec", a amenintat in forta Valvis, crezand ca aportul firmei sale la capitalul clubului i-ar intimida pe ceilalti actionari, iar acestia l-ar fi acceptat fara probleme. "Se vede clar ca umbla numai dupa castig si dupa faima. A zis ca pleaca. N-are decat sa plece", a spus unul dintre actionarii prezenti la sedinta. Jean Valvis a fost pus imediat la punct si a fost avertizat ca poate oricand parasi proiectul Rapid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.