UEFA mentine data de 25 iulie ca termen-limita la care Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) trebuie sa prezinte lista cu formatiile ce urmeaza sa evolueze in sezonul 2006-2007 al cupelor europene

Dupa o saptamana in care au fost audiate mai multe persoane, judecatorii trebuie sa ia o decizie in cazul meciurilor aranjate, insa lista pe care trebuie sa o prezinte FIGC forului european va fi una definitiva, chiar daca cluburile nemultumite din peninsula se adreseaza justitiei prin recurs si au castig de cauza.

Sentintele in cazul cluburilor italiene implicate in acest mare scandal sunt asteptate in cursul zilei de astazi, cel tarziu maine, cand Juventus, Milan, Lazio si Fiorentina isi vor afla viitorul. Gruparea torineza risca retrogradarea in Serie C, cu o penalizare de sase puncte, iar AC Milan ar putea fi si ea retrogradata in Serie B, cu o penalizare de trei puncte. De asemenea, Fiorentina si Lazio sunt amenintate de retrogradarea in Serie B, cu 15 puncte penalizare.

Oricare ar fi deciziile instantei in privinta celor patru cluburi, pana pe data de 25 totul trebuie sa fie clar, altfel UEFA ar putea interzice prezenta in cupele europene a formatiilor italiene.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.