Ros-albastrii trec printr-o perioada grea la Mierlo. Efectueaza al doilea stagiu de prega tire, iar antrenamentele conduse de Olaroiu par din ce in ce mai grele. Jucatorii se incurajeaza insa, gindindu- se la faptul ca peste aproximativ doua saptamini vor evolua in primul meci din preliminariile Ligii Campionilor.

Obiectivul fixat de Gigi Becali ii obsedeaza pe stelisti, care nici acum nu au uitat cosmarul trait anul trecut la Rosenborg. Faptul ca din echipa care a cistigat a doua oara consecutiv campionatul nu a plecat decit George Ogararu le da sperante ros-albastrilor ca vor reusi sa acceada in grupele Ligii.

"Avem experienta necesara pentru a ne califica in grupe. Ne dorim foarte mult sa ajungem acolo. Am avut o sansa anul trecut, dar nu am valorificat- o. Acum cred ca vom reusi. Steaua este ca Italia, reprezinta un grup unit, care are o forta foarte mare. Suporterii isi doresc si ei foarte mult sa realiza m aceasta performanta, asa ca sper sa le facem o mare bucurie. Cu putin noroc, putem avea un culoar favorabil, mai ales ca acum sintem cap de serie pentru ultimul tur preliminar", a declarat Sorin Paraschiv, dupa antrenamentul de ieri. Obosit dupa exercitiile comandate de Olaroiu, Paruta a precizat ca nu se simte deranjat de duritatea sedintelor de pregatire.

"Asta este viata de fotbalist. Tragem tare acum ca sa avem un campionat mai usor. Tot Steaua va fi favorita la titlu. Contracandidatele s-au inmultit insa. Pe linga Dinamo si Rapid, cred ca CFR Cluj si Poli Timisoara vor pune probleme serioase", a incheiat Para.

Saban a fost chilipir

Argaseala admite ca jucatorul a costat 250.000 de dolari. Suma de 250.000 de dolari platita pentru fotbalistul israelian Klemi Saban a fost confirmata ieri de directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala. Acesta s-a aratat surprins de polemica iscata in jurul banilor achitati pentru noul fundas ros- albastru. „Nu imi aduc aminte ca vreo persoana din conducerea Stelei sa fi facut vreo declarat ie oficiala cu privire la costul lui Saban.

Stiu ca in presa au aparut cifre de la 600.000 la 800.000 de euro, dar aceste informat ii n-au fost decit zvonuri gazetaresti", a declarat directorul executiv al ros-albastrilor. El a confirmat faptul ca Steaua sa folosit de o clauza din contract ce-i permitea lui Saban sa plece in momentul unei oferte de 250.000 de dolari. Suma este in dolari, si nu in euro, pentru ca in Israel contractele sint in continuare incheiate in moneda americana", au mentionat jurnalis tii din Tara Sfinta. Saban se afla in perioada de acomodare.

Venit de trei zile in colectivul ros- albastrilor, s-a antrenat cu ceilalti jucatori, lasind impresia unui fotbalist foarte rapid. Ola- roiu asteapta insa sa-l vada si in meciul pe care ros-albastrii il disputa azi cu Rizespor.