Dupa stagiul de pregatire din Elvetia, antrenorul Razvan Lucescu crede ca este nevoie de mai mult de o luna pana cand Ryan Griffiths, jucatorul adus de la FC National, se va integra in lotul Rapidului si va putea da satisfactie. Rapid disputa maine, pe teren propriu, prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA in fata formatiei malteze Sliema Wanderers, de la ora 20.30. Meciul, chiar daca are caracter oficial, este un bun prilej pentru tehnicianul giulestenilor de a pune la punct echipa cu care va aborda sezonul viitor, el facand incercari si in turneul de pregatire din Elvetia, si ar putea reprezenta, pentru australianul Griffiths, momentul in care sa sparga gheata si sa marcheze pentru noua sa echipa.

"Griffiths este un jucator disciplinat, foarte serios, profesionist, dar are nevoie sa fie inteles de ceilalti jucatori. El vine dintr-un sistem de joc total diferit de al nostru si de la niste pretentii mai mici, deci are nevoie de timp ca sa se adapteze", a spus Razvan Lucescu despre fostul varf "bancar".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.