Deoarece, regulamentul FIFA prevede ca echipele care au format jucatori pina la virsta de 18 ani sa primeasca 5% din transferurile ulterioare ale fotbalistilor, FC Arges va incasa de la noua formatie a briliantului o suma importanta de bani.

Astfel, clubul viola va vira in vistieria lui FC Arges 200.000 de euro. De mentionat este faptul ca si Dinamo va avea de cistigat, alb-rosiii urmind sa imparta 175.000 de euro cu Internazionale Milano.

Farul merge in Franta

Citeste si:

Constantenii vor disputa in deplasare primul meci al dublei manse cu Auxerre, din turul III al Cupei UEFA Intertoto. Partida este programata pe 15 iulie, de la ora 22:00, in vreme ce returul se va disputa o saptamina mai tirziu, la Constanta, la o ora ce va fi stabilita in curind. Daca vor trece de francezi, Mihai Gurita & Co. se vor califica in turul II preliminar al Cupei UEFA.

CFR l-a luat pe Cadu

Aflata in cantonament in Austria, formatia pregatita de Dorinel Munteanu continua sa transfere jucatori straini. Ieri, presedintele Iuliu Muresan a parafat transferul lui Cadu, ultima oara la Boavista Porto. Fotbalistul, care a fost dorit si de Steaua, va imbraca tricoul alb-visiniu pe o perioada de trei sezoane si va incasa un salariu de 150.000 de euro pe an.