Singura reprezentanta a Romaniei din Cupa UEFA Intertoto, Farul Constanta, a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), mansa secunda a turului al II-lea, disputata in deplasare, la Sofia, cu formatia bulgara Lokomotiv Plovdiv. Gazdele au deschis scorul in minutul 35 prin Ilami Halimi, insa "marinarii" au revenit in repriza secunda si au egalat printr-un gol marcat de Gheara, in minutul 55.

Antrenorul sarb al constantenilor, Mumcilo Vukotici, a avut destule probleme de lot pentru aceasta partida si a inceput meciul cu G. Curca in poarta, Farmache, I. Barbu, Gheara si L. Florea in defensiva, Bacila, Larie, Voiculet, Apostol si Todoran la mijloc si Disney in atac.

in prima mansa, de la Constanta, "marinarii" au obtinut o victorie cu 2-1, si astfel au reusit sa se califice in ultimul tur al Cupei UEFA Intertoto, urmand sa joace cu formatia franceza AJ Auxerre, noua echipa a fostului rapidist Daniel Niculae.

Prima mansa pe care o vor disputa constantenii in compania francezilor va avea loc pe 15 iulie, in deplasare, urmand ca returul sa se joace la malul Marii Negre, pe 22 iulie. Oficialii clubului din Constanta au pus la dispozitia fanilor doua autocare cu care sa faca deplasarea in Franta, remarcabil fiind faptul ca cei care doresc sa isi insoteasca echipa in "Hexagon" nu trebuie sa plateasca nimic.

In cazul in care Farul va trece si de Auxerre, se va califica in al doilea tur preliminar al Cupei UEFA.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.