Brazilianul Ronaldo se afla intr-o vacanta post-Mondial in Statele Unite ale Americii, mai precis la New York. "Grasutul" este insotit de iubita acestuia, topmodelul Raica Oliveira. Presa de peste Ocean sustine ca vizita lui "Ronnie" in State nu este doar o simpla vacanta. Se crede ca brazilianul negociaza un transfer de senzatie la gruparea milionara Red Bull New Yorke (fosta MetroStars), la care mai sint legitimati francezul Youri Djorkaeff si portarul american Tony Meola si la care au mai jucat in trecut vedete precum Roberto Donadoni si Lothar Matthaus.

MetroStars a fost preluata in luna martie a acestui an de gigantul austriac Red Bull (care a cumparat in Austria si gruparea SV Salzburg), iar ambitiile team-ului din Major Soccer League sint acum foarte mari. Lui Ronaldo i s-ar fi propus un contract pe zece ani cu un salariu total de 120 de milioane de dolari, insa informatia a fost oarecum dezmintita de firma austriaca. Brazilianul va implini in septembrie a.c. virsta de 30 de ani, iar daca va accepta oferta austro-americanilor, este de presupus ca acesta isi va incheia cariera la Red Bulls New York. Cit priveste actualul sau club, Real Madrid, spaniolii nu se sinchisesc: daca pleaca Ronaldo, vine un alt Ronaldo, portughezul Cristiano Ronaldo!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.