Ciinii s-au revansat dupa esecul de miercuri, cind pierdusera in fata lui Croix de Savoie, si s-au razbunat pe echipa locala, Albertville.

Alb-rosiii au fost fara mila si nu au tinut cont ca au jucat cu niste amatori care isi exprima talentele duminica de duminica, in liga a opta franceza
Dupa nereusita cu Croix de Savoie se simtea nevoia unui meci in care Dinamo sa se reabiliteze. Si, in plus, sa demonstreze ca scorul de miercuri a fost ceea ce indeobste se numeste un accident clasic al pregatirilor. Adversarul ales parea perfect. Echipa din Albertville, liga a opta franceza. Ciinii au inceput tare si Danciulescu a deschis scorul cu o lovitura de cap.

Ganea a reusit apoi o actiune individuala si a scos un penalty, transformat de Niculescu. Apoi, a venit rindul lui, Ganezul reusind primele sale goluri in tricoul lui Dinamo. Simtind ca se apropie pauza, si implicit schimbarea garniturii, Predescu s-a grabit si el sa marcheze primul gol pentru ciini. Ritmul a mai slabit dupa pauza, dar Tames s-a gindit sa traga si a majorat avantajul la 6-0, in urma unui sut de la marginea careului. Si daca tot e momentul premierelor, Philliphe inscrie si el, la doar cinci minute dupa ce intrase pe teren, urmat repede de Renato, de doua ori.

Marius Bratu, tusier

Dinamovistii au reusit cu greu sa faca rost de trei arbitri pentru partida de aseara. Pina la urma, ciinii impreuna cu oficialii formatiei locale au gasit un cavaler al fluierului de prin zona, iar la cele doua margini au improvizat. Unul dintre tusieri a fost desemnat antrenorul cu portarii, Marius Bratu, in timp ce pe cealalta latura, pentru a se pastra echilibrul, a fost trimis un conducator al gazdelor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.