Viitorul campionat al Ligii I naste deja controverse in rindul oamenilor de fotbal. Fostul impresar, Gica Popescu, se teme ca multe partide din sezonul care urmeaza vor fi suspectate de blat: "Suspiciuni de meciuri aranjate au fost intr-un campionat in care miza nu era chiar atit de mare si dati-mi voie sa am temeri destul de mari pentru campionatul care vine. Nu am ajuns la nivelul la care nu avem parte de asa ceva. Nu spun ca o sa avem blaturi, ci ca o sa avem suspiciuni", a declarat Popescu.

Fostul international sustine ca Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor si in finala Cupei UEFA din cauza entuziasmului. "Steaua putea ajunge de anul acesta in grupele Ligii, daca nu avea entuziasmul exacerbat inainte ca meciul sa se joace. In acest moment, Steaua este o echipa omogena, care a capatat multa maturitate si a ajuns la un punct la care trebuie sa faca un pas important", a comentat Baciul.

Dupa ce zvonurile il dadeau drept investitor la Universitatea Craiova, alaturi de omul de afaceri Dinu Patriciu, fostul fotbalist a negat orice implicare financiara la clubul oltean. "Nu-l cunosc pe domnul Patriciu. Daca voi investi vreodata la o echipa de fotbal, o voi face de unul singur si nu voi fi paravanul nimanui. Deocamdata, nu am banii necesari pentru a sustine o echipa de fotbal in primul esalon", a declarat Popescu.

"Radoi nu e de 11 milioane!"

Gica Popescu spune ca suma de 11 milioane de euro, vehiculata in cazul lui Mirel Radoi, este exagerata. Baciul nu crede ca vreun club va plati aceasta suma pentru a-si asigura serviciile capitanului Stelei. "Sincer, nu cred ca exista un club care sa investeasca 11 milioane de euro intr-un jucator din Romania. Nu spun ca Radoi nu ar merita. Daca va evolua la un club din strainatate, ar valora mai mult. M-as bucura ca Steaua sa primeasca acesti bani", a subliniat Popescu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.