Pele considera ca infrangerea suferita de nationala Braziliei in fata Frantei in sferturile de finala ale Cupei Mondiale va trebuie sa fie o lectie pentru urmatoarele turnee finale.
Intr-un interviu acordat cotidianului "O Globo", cel mai bun jucator din toate timpurile considera ca "slaba prestatie a jucatorilor de mare nivel in momente decisive a fost unul din principalii factori ai eliminarii Braziliei. Tensiunea creata in toata lumea in jurul Selecao a fost enorma. Presiunea psihologica, timp scurt avut la dispozitie pentru o recuperare fizica adecvata si lipsa de organizare tactica au jucat impotriva Braziliei". Fostul campion mondial a tinut sa mai mentioneze ca "sper sincer ca aceasta infrangere sa fie o lectie pentru viitoarele editii ale Cupei Mondiale".

In alta ordine de idei, fundasul Roberto Carlos si-a anuntat retragerea de la echipa nationala, dupa 10 ani in care a strans 128 selectii. "La Selecao, povestea mea s-a incheiat. Vreau sa fac loc pentru sange proaspat. Sper sa dau tricoul cu numarul 6 cuiva care poate continua aceasta istorie victorioasa", si-a motivat decizia jucatorul echipei Real Madrid.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.