FC ARGES. Dupa tintarul Ligii I, care cuprinde din nou 18 formatii, echipa din Trivale este principala condamnata din careul cluburilor care vor ajunge in 2007, in Liga secunda.

Giannini are parte de un inceput furtunos in Liga I. Echipa lui, FC Arges, va juca cu echipele pe care o sa le lase Steaua in primele 5 etape. Apoi, etapa cu numarul 6, pitestenii vor intalni in Trivale chiar campioana, dupa care pe parcursul urmatoarelor 3 vor juca cu Dinamo si Rapid. Potrivit tragerii, FC Arges are de departe cel mai greu sezon, sansele ca Giannini sa reziste pana la finele turului fiind minime. Desi n-a mai antrenat in Romania, fosta stea a Romei are palmaresul ca si compromis, hazardul aruncandu-l in meciuri de foc, de la echipe care vin sa le ia punctele dupa ce isi probeaza sansele impotriva Stelei.

Calendarul e stabilit, echipele nu!

Potrivit sefului LPF, Dumitru Dragomir, calendarul anuntat ieri ramane batut in cuie cu amendamentul ca patru formatii vor fi stabilite daca vor fi sau nu primite in competitie la data de 17 iulie 2006, cand se va intruni Comitetul Executiv. Declaratia sefului Ligii a vizat patru cluburi care nu au obtinut inca licenta: Sportul, FC National, Jiul Petrosani si UT Arad, Dragomir afirmand, cu un zambet in coltul gurii, ca vor exista solutii de inlocuire ale formatiilor amintite numai daca va fi cazul.

Derby-urile se joaca in septembrie

Cele trei mari derby-uri ale campionatului se disputa in luna septembrie, incepand cu etapa a 7-a, cand este programata intalnirea Steaua - Rapid (16 septembrie).
La interval de patru zile, in etapa a 8-a, se va juca Dinamo - Steaua (20 septembrie), iar ultimul mare derby se disputa in etapa a 10-a, Dinamo - Rapid (30 septembrie).
La polul opus, cele mai antipatice formatii din Liga I, cunoscute din atacurile presei in privinta corectitudinii cu care isi disputa sansele, Ceahlaul si Gloria Bistrita se intalnesc chiar in debutul stagiunii. In urmatoarea editie de campionat, se vor disputa si doua etape din retur (2 si 9 decembrie).

Etapa I (29 iulie)
Poli Tim. - Steaua
Craiova - Vaslui
UTA - Farul
Otelul - CFR Cluj
Ceahlaul - Gloria
Urziceni - Poli Iasi
FC National - Dinamo
Sportul - Rapid
Jiul - FC Arges


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.