Jamon Calderon a fost ales in functia de presedinte al clubului Real Madrid, in urma unui scrutin organizat duminica printre cei 66.355 "socios" ai gruparii spaniole. Totusi, rezultatul nu va fi confirmat oficial decat dupa examinarea de catre avocati a unei reclamatii depuse de un alt candidat. Conform rezultatelor provizorii, Calderon a primit 8.344 voturi, devansandu-i pe Juan Miguel Villar Mir (6.702 voturi) si alti trei candidati, Arturo Baldasano, Juan Palacios si Lorenzo Sanz, care a mai detinut presedintia clubului intre 1995 si 2000.

Secretarul comisiei electorale, Enrique Sanchez, a explicat ca, datorita complexitatii juridice a situatiei, a decis sa ceara avizul unui cabinet de avocatura din Madrid. Comisia urma sa anunte rezultatele oficiale ale scrutinului duminica noapte, la ora locala 22.00, insa Villar Mir a reclamat absenta voturilor prin corespondenta (circa 8.000). Vinerea trecuta, la cererea lui Jamon Calderon, un judecator a decis anularea voturilor prin corespondenta din cauza riscurilor de frauda.

Circa 16.000 de membri ai clubului, dintr-un total de 66.355, au participat la scrutinul organizat pentru inlaturarea crizei care zguduie gruparea madrilena de la demisia surprinzatoare din in luna februarie a presedintelui Florentino Perez.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.