Dinamo a plecat ieri in Antalya, unde va ramane trei saptamani. Stadiul de pregatire cuprinde sapte meciuri de pregatire, primul amical urmand sa se dispute pe 9 februarie cu formatia Jeff United din Japonia. Programul de pregatire cuprinde urmatoarele jocuri: cu Levski Sofia, pe 11 februarie; Cernomoret Odessa - 14 februarie; MSK Zilina (Slovacia) - 16 februarie; Austria Lusteanau - 18 februarie, Legia Varsovia - 20 februarie, Bater Borisov (Belarus) - 22 februarie.
Antrenorul Ioan Andone a stabilit un lot de 26 de jucatori, care au facut deplasarea in Antalya. Ei sunt Stelea, Gaev, Posteuca (portari); Goian, Badea, Ad. Iordache, Galamaz, Vatavu, I. Balan, Semeghin, R. Stefan, Scarlatache, Pulhac (fundasi); Florentin Petre, Margaritescu, Grigorie, Ad. Cristea, Zicu, Tamas, Burca, Padurar, Ilin (mijlocasi); Mihalcea, Cl. Niculescu, Tibi Moldovan, Baltoi (atacanti). Din lot lipseste Ciubotariu, care isi cauta echipa, Andone renuntand la serviciile lui. Este posibil ca Dinamo sa se desparta in Antalya si de Claudiu Niculescu, de serviciile caruia sunt interesati coreenii de la Huyndai Unsal.

Danciulescu s-a reintors in Europa

Primele vesti si de la Ionel Danciulescu, fostul golgheter al lui Dinamo si Diviziei A, noul atacant al fomatiei chineze Shandong Luneng, vicecampioana. Abia ajuns in China, Danciulescu a revenit in Europa, noua lui echipa aflandu-se in Cipru pentru un stagiu de pregatire. Intr-o convorbire telefonica avuta cu Danciu acesta ne-a spus ca deocamdata totul este OK, clubul Shandon este, poate, cea mai puternica grupare chineza din punct de vedere financiar. El a rugat mai multi prieteni ziaristi sa-i aduca in Cipru laptopul si o serie intreaga de maruntisuri, printre care si reviste cu integrame. Danciulescu acuza departarea de tara, de familie si prieteni. La revenirea in China Danciulescu spera sa aiba langa el fetita si sotia. Fostul atacant al "cainilor" promite suporterilor ca, daca va reveni in tara, singura echipa la care va juca ramane Dinamo.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.