Intr-un material intitulat "Zenga... 20 de ani dupa Maradona", site-ul oficial al gruparii italiene Angri noteaza ca antrenorul stelist este a doua personalitate sportiva care vine pe stadionul din Angri, dupa ce fotbalistul argentinian Diego Armando Maradona a jucat aici cu echipa sa, Napoli, intr-un meci amical in sezonul 1984/1985. "Angri-Steaua Bucuresti, un eveniment istoric. Amicalul contra echipei romanesti reprezinta un eveniment exceptional, de mare prestigiu. Au trecut 78 de ani de cand o echipa straina nu a mai evoluat pe stadionul din Angri", noteaza sursa citata. Urmatorul meci amical pe care FC Steaua il va sustine in stagiul de pregatire din Italia va avea loc sambata, in compania formatiei Grazer AK, locul patru in campionatul Austriei dupa 21 de etape.

Steaua Bucuresti a invins cu scorul de 5-0 formatia italiana de amatori Angri Calcio, intr-un meci amical disputat miercuri, pe stadionul "Pasquale Novi" din Angri. Golurile au fost inscrise de Oprita, Ciocoiu, Lovin, Nesu si Dinita. Antrenorul Walter Zenga a inceput meciul cu urmatoarea echipa: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - D. Munteanu, Paraschiv - Oprita, Dica, Neaga - Ciocoiu. In repriza a doua au fost introdusi pe teren toti ceilalti jucatori din lotul pe care Zenga il are la dispozitie, mai putin Florentin Dumitru, nerefacut dupa o accidentare. De asemenea, Zenga a testat in meciul cu Angri un mijlocas argentinian, Alejandro Roberto Gavatorta, in varsta de 25 de ani, care a evoluat ultima oara la formatia Colon de Santa Fe.
Incasarile obtinute in urma acestei partide amicale vor fi donate unei fundatii pentru realizarea proiectului "Sa construim o speranta", care are in vedere construirea a trei sali de clasa intr-o scoala din Burkina Fasso. Pretul unui bilet de intrare la acest meci a fost de cinci euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.