Finantatorul Stelei este hotarat sa-l dea jos pe Mitica Dragomir de la sefia LPF, nemultumit de legea pe care "Corleone" vrea s-o treaca prin parlament. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a propus parlamentului un proiect de modificare a Legii educatiei fizice si sportului, prin care LPF si FRF ar fi putut beneficia de drepturile de reclama, publicitate, pariuri sportive si difuzare radio-tv asupra meciurilor. Chiar daca marti proiectul a fost respins de parlament, Mitica a fost luat la tinta de finantatorul Stelei, Gigi Becali, care vrea sa-l inlature de la conducerea Ligii.

"M-am certat cu Mitica. Oricand as vrea ca Mitica sa fie inlaturat de la conducerea LPF. Nu mai vreau lupul la stana. L-am sustinut tot timpul, datorita mie mai e presedinte la Liga, dar de azi inainte daca o sa pot, desi nu cred ca pot chiar acum, o sa incerc sa-l dau afara. Nu se mai poate, e averea mea acolo. Eu nu-l mai sustin", a avertizat Becali. Dumitru Dragomir insa nu este impresionat deloc de amenintarile latifundiarului din Pipera: "A spus ca pleaca din tara daca iese Basescu presedinte si n-a plecat. I-a cerut demisia lui Tariceanu, nu si-a dat-o. Ma doare-n palarie de ce spune Gigi Becali. La cate prostii a spus, ce mai conteaza una in plus?".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.