Suporterii carioca pot sta linistiti: Brazilia si-a revenit, Ronaldo asijderea! Ieri, la Dortmund, in fata a 65.000 de spectatori, campioana lumii a reusit, in sfirsit, un spectacol pe masura, show la care, din pacate, au contribuit si asistentii "centralului" Lubos Michel. "Selecao" nu a avut nevoie decit de cinci minute sa deschida scorul in fata Ghanei, Ronaldo ridiculizindu-l pe Kingston si marcind intr-o poarta parasita din necesitate de goalkeeperul african. Prin acest punct, grasutul "Ronnie" a devenit principalul marcator al turneelor mondiale (15 goluri), insa cel mai important este faptul ca atacantul a inchis gura tuturor celor care ii cintau prohodul.

Desi Ghana a fortat si a dat mai mereu senzatia ca poate strapunge defensiva braziliana, cei care au marcat au fost tot sud-americanii. In minutul 44, Adriano a inscris pentru 2-0, insa cu largul concurs al arbitrilor. In clipa in care virful lui Inter Milano a primit pasa de la Kaka, acesta se afla in pozitie afara din joc. Totusi, reusita lui Adriano a fost validata, spre stupefactia africanilor. Din acest motiv sau poate din multe altele, antrenorul Ghanei, Ratomir Dujkovic, a refuzat sa mai revina in teren dupa pauza. Multumiti de rezultat (cel mai multumit a fost Ronaldinho, care a facut cel de-al patrulea meci infect!), brazilienii au oprit motoarele nationala lui Parreira gindindu-se deja la sferturile de finala.

Din cauza dezechilibrului creat (Gyan a fost eliminat pentru al doilea galben in minutul 81), Braziliei i-a fost si mai simplu sa majoreze diferenta pe tabela de marcaj, prin punctul reusit de Ze Roberto, cu sase minute inainte de fluierul final.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.