Pavel lupta pe toate fronturile

Anuntat in ultimele zile ca va participa la marele turneu din Londra (Anglia), cel mai bun tenisman roman la ora actuala, Andrei Pavel, se regaseste pe tabloul de start de la Wimbledon atit la simplu, cit si la dublu. In prima runda la prima proba, el il va intilni pe spaniolul Marcel Pujol, locul 216 in clasamentul ATP. La dublu, Cneazul va face pereche cu englezul Lee Childs, iar impreuna vor trebui sa treaca de cuplul polono-ceh Lukasz Kulot / Tomas Zib.

Constanteanul, care a renuntat la turneul de la Mamaia pentru a fi alaturi de cei mai buni juca tori de tenis din lume, va incerca sa ajunga cit mai sus la aceasta competitie. Ceilalti doi romani care participa la turneul de la Wimbledon sint Razvan Saba u si Andreea Vanc.

Primul va fi prezent doar la simplu si va incerca sa treaca in turul inaugural de germanul Philip Kohlschreiber, iar Andreea, alaturi de rusoaica Anastassia Rodinova, va juca impotriva perechii Anna Chakvetadze / Elena Vesnina, ambele din Rusia.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.