Rapidistii s-au reintilnit aseara la baza Pro Rapid sub comanda lui Razvan Lucescu. Primul obiectiv al giulestenilor pentru noul sezon: Supercupa

Fotbalistii giulesteni s-au reunit aseara dupa vacanta din intersezon, locul de intilnire fiind acelasi ca si in ultimii ani, baza Pro Rapid. Inainte de primul antrenament, programat in aceasta seara, clubul a organizat o conferinta de presa, la care au fost prezenti: antrenorul Razvan Lucescu si jucatorii Vasile Maftei si Marius Maldarasanu.

Primul obiectiv fixat de Razvan Lucescu pentru noul sezon este cistigarea Supercupei in fata Stelei. "Abia astept Supercupa. Este un meci important. Avem placerea si ambitia de a juca contra stelistilor", a precizat tehnicianul. Referitor la campania de achizitii a Rapidului din acest an, Lucescu junior nu s-a aratat ingrijorat: "Transferurile trebuie sa apara. In Romania pot aparea achizitii si in 2-4 zile".

Moldovan se mai gindeste

Referitor la atacantul in virsta de 34 de ani, declarat indispensabil de club, Razvan Lucescu a spus ca inca mai asteapta raspunsul fotbalistului. "Vio este indecis, nu vreau sa il influentez in nici un fel. Am vorbit cu el, dar nu mai insist. Am mai facut-o o data cu Badoi si cu Maldarasanu si am avut de suferit", a comentat tehnicianul.

Astazi fac vizita medicala

In aceasta dimineata, lotul rapidist va face deplasarea la o clinica pentru vizita medicala. Miine va avea loc imbarcarea in avionul de Elvetia, acolo unde giulestenii au programat un stagiu de pregatire. Dupa stagiul din Elvetia, Rapidul se va intoarce in tara pentru a aborda dubla din Cupa UEFA cu maltezii de la Sliema Wanderers.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.