Berea a fost mai tare ca prostituatele aduse din toata lumea pentru a intretine atmosfera fierbinte si in pauzele dintre meciuri

Germanii fac sex in familie dupa meciurile Cupei Mondiale, iar suporterii veniti de prin alte colturi ale lumii sint indragostiti de halbele de bere, carora le acorda saruturi prelungi pina la ore tirzii in noapte. Si nimeni nu se supara, cu exceptia matroanelor de bordeluri, industrie care ar avea nevoie de multe doze de viagra pentru a-si mai ridica profiturile. Surprinzator, desi au fost aduse prostituate din intreaga lume, iar acest domeniu este reglementat de lege, consumul de sex a fost sub asteptari pe parcursul grupelor CM, perioada care coincide cu numarul maxim de turisti aflati in Germania.

Karolina Leppert, presedintele Asociatiei pentru servicii sexuale, a confirmat pentru agentia Reuters slabul apetit sexual al microbistilor si profiturile minuscule, "tinind cont de faptul ca multi dintre cei un milion de turisti asteptati proveneau din tari ca Suedia sau SUA, unde prostitutia este ilegala".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.