Rednic a discutat cu fundasul, iar acesta e transferat

Ca in orice vara, campaniile de achizitii trec pe primul plan. Insa aducerile de jucatori nu sint niciodata chiar atit de simple, intinzindu-se de multe ori pe mai multe saptamini, cu rasturnari de situatie si cu rezolvari neprevazute. A fost si cazul venirii lui Cosmin Pascovici la Dinamo. Imediat dupa terminarea campionatului, ciinii au inceput tratativele cu Farul.

Bosinceanu a cerut 900.000 de dolari, Dinamo a oferit mai putin. Apoi, jucatorul a intrat pe fir, declarind sus si tare ca mai bine isi taie o mina decit sa vina in Groapa. Pina la urma, Pascovici si-a revizuit discursul, iar transferul a revenit in actualitate. Ba mai mult, s-a si parafat.

"Am discutat cu Pascovici simbata seara si ne-am pus de acord. El spune ca declaratiile sale au fost interpretate. Va veni la echipa, e un jucator valoros si am nevoie de el. Transferul e practic rezolvat", a declarat antrenorul Mircea Rednic.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.