In timp ce multe dintre echipele primei ligi au sunat sau se pregatesc sa sune adunarea, FC Vaslui are foarte mari sanse de a se desfiinta. Investitorul Adrian Porumboiu n-a ajuns la nici un acord cu omul de afaceri Dragos Iftime, caruia intentiona sa-i vanda pachetul majoritar de actiuni. In plus, clubul din nordul Moldovei a pierdut deja foarte multi jucatori, iar viitorul apropiat pare mai degraba sumbru.

NEGOCIERI

Miercuri seara, Porumboiu si Iftime s-au asezat la masa tratativelor. Desi lucrurile pareau rezolvate, tranzactia nu a mai avut loc, iar situatia gruparii vasluiene tinde sa devina fara iesire. Se pare ca Iftime nu a acceptat conditiile impuse de fostul arbitru FIFA, care ar fi dorit sa vanda clubul cu tot, cu o datorie de 500.000 de euro. De asemenea, Porumboiu si-a anuntat partenerul de negocieri ca din tranzactie nu vor face parte cinci sau sase jucatori, care urmeaza sa fie vanduti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.