Copos s-a intilnit si ieri cu fostul antrenor

Fostul vicepremier i-a facut si ieri marcaj lui Razvan Lucescu pentru a-l convinge sa ramina in Giulesti si in urmatoarele sezoane. Pentru a avea mai mult succes, dupa ce inclusiv lobby-ul facut de Mircea Lucescu a esuat, George Copos a apelat la alt truc.

Cina cea de taina

Un grup de cinci jucatori, in mare aceiasi care l-au convins sa revina dupa ce fusese demis de Copos, s-au intilnit miercuri seara cu Lucescu jr. pentru a-l ruga sa-i antreneze pentru Liga Campionilor. Dupa cina cea de taina, portarul Danut Coman a declarat ieri ca "dupa cum l-am vazut aseara, cred ca sint 50 la suta sanse ca el sa ramina alaturi de noi. Speram pina in ultimul ceas".

Si solia de pace in mare a reusit, Lucescu luind in calcul o revenire, cu conditia ca si Marian Iancu sa fie de acord. Ceea ce, deocamdata, nu s-a intimplat, patronul Timisoarei anuntind intr-un comunicat ca Lucescu va fi prezentat luni oficial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.