* "Cand il aud pe Giovanni Becali vorbind despre onoare si moralitate, ma apuca rasul", declarat "Briliantul" * "Probabil ca, in inchipuirile lui, noi mai avem datorii fata de el", a replicat fratele impresarului, Victor Becali

Noul atacant al lui Juventus Torino, Adrian Mutu, si-a atacat fostii impresari, acuzandu-l pe Giovanni Becali de lipsa de moralitate. "M-am saturat de cati moralisti am avut pe langa mine. Eu le-am multumit si le multumesc pentru ce au facut pentru mine. De-aici si pana la a-l auzi pe Giovanni Becali vorbind despre onoare si moralitate, ma apuca rasul. El are niste datorii la mine pe care trebuie sa mi le achite", a declarat "Briliantul". "Nu stiu despre ce moralitate vorbeste el. Din moment ce noi nu mai colaboram, nu pot sa comentez. Probabil ca vrea sa arunce cu noroi, nu stiu exact ce vrea si nu pot sa spun nimic", a replicat impresarul Giovanni Becali. In plus, fratele Victor Becali este de parere ca Mutu nu are integritatea morala necesara pentru a acuza pe altii. "Ca sa vorbeasca cineva despre moralitate, trebuie sa fie si el moral in primul rand. Daca faptele lui Mutu il recomanda ca fiind un om moral, atunci poate vorbi. Probabil ca, in inchipuirile lui, noi mai avem datorii fata de el. Daca Mutu, dupa tot ce a facut, poate discuta despre moralitate, poate vorbi si despre datorii", a spus Becali.

Mutu, care a efectuat deja primul antrenament alaturi de noii sai colegi, se bucura de increderea deplina a antrenorului Fabio Capello, care se bazeaza pe roman in cazul calificarii in finala Ligii Campionilor. "Este o achizitie de valoare. Mutu va imbunatati nivelul tehnic al echipei. Juventus aduce numai campioni care pot face diferenta. Jucatorul a fost inclus deja pe lista pentru Liga Campionilor, el fiind disponibil pentru o eventuala finala", a declarat Capello. La randul sau, directorul general al clubului Juventus, Luciano Moggi, a declarat ca Mutu nu va fi folosit ca moneda de schimb pentru aducerea lui Antonio Cassano de la AS Roma. "L-am cautat inca de cand juca la Parma. Cu Chelsea ajunsesem la un acord, in iulie, privind un imprumut, apoi totul a sarit in aer. Suntem multumiti ca l-am adus si vrem sa-l tinem aproape. Schimbul cu Cassano? Fantezii. Astfel de operatii noi le facem cu jucatorii tineri si nu cu cei care au experienta lui Mutu", a spus oficialul juventin. Desi transferul lui Mutu la Juventus a fost perfectat cu acte in regula, cosmarul Chelsea inca il mai urmareste pe roman.

Conform cotidianului "The Times", gruparea Chelsea Londra s-ar putea adresa unui tribunal civil pentru a cere compensatii financiare pentru Adrian Mutu, in ciuda faptului ca jucatorului roman i-a fost eliberata cartea verde de catre Federatia Engleza. "Chelsea a fost foarte dezamagita marti, cand Mutu, al carui contract a fost reziliat dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, a ajuns oficial la Juventus. Chelsea sfatuise FA sa-i retina cartea verde, in timp ce Mutu facuse apel pentru concediere ilegala. Chiar daca acest caz s-a incheiat. Chelsea ar putea cere acum la tribunal o compensatie financiara", a notat "The Times", in timp ce "The Sun" scrie ca Mutu se pregateste pentru o batalie pe cai legale cu Chelsea, care vrea sa recupereze o parte din cele 15,8 milioane de lire sterline pe care le-a platit pentru aducerea sa de la Parma. "Nu cred ca solicitarea clubului Chelsea este corecta", este de parere Adrian Mutu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.