Presa spaniola a scris ieri ca pentru FC Valencia, adversara Stelei din "16"-imile Cupei UEFA, singura sansa de a salva actualul sezon este un parcurs cit mai lung in cea de-a doua competitie europeana. "Eliminata din Cupa Spaniei si aflata la 14 puncte de lider in campionat, Valencia a ramas doar cu Cupa UEFA pentru a salva acest sezon", a calculat "Las Provincias". Publicatia "Marca" a notat ca antrenorul Claudio Ranieri a afirmat ca fotbalistii sai string rindurile doar cind situatia devine foarte complicata. Antrenorul "liliecilor" a sustinut ca fotbalistii sai incep sa joace bine la o ora dupa inceperea meciului si considera ca acestia au nevoie de motivatie pentru a reactiona.

Stelistii s-au distrat cu amatorii. Echipa lui Walter Zenga a sustinut ieri primul amical din turneul din Italia. "Ros-albastrii" s-au distrat cu amatorii de la Angri, scor 5-0. Tehnicianul italian a folosit din nou sistemul 4-3-3. Golurile au fost marcate de Oprita (20), Ciocoiu (31), Lovin (72), Nesu (78) si Dinita (87). Zenga a rulat tot lotul cu exceptia lui Florentin Dumitru, care este inca accidentat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.