Cele mai valoroase echipe ale grupei D si-au obtinut ieri dreptul de a juca in optimile de finala. Lusitanii au castigat cu 2-1 meciul direct si au ramas lideri, cu maximum de puncte. Meciul vedeta al grupei, Portugalia - Mexic, a avut o desfasurare spectaculoasa, ducandu-i pe cei 52.000 de suporteri care au umplut arena din Gelsenkirchen de la agonie la extaz.

Trupa lui Scolari a inceput furtunos, deschizand scorul prin Maniche, in minutul 6, iar rezerva de lux Simao Sabrosa a facut 2-0 in minutul 24, transformand un penalty. Mexicanii n-au cedat, iar Fonseca a redus diferenta cinci minute mai tarziu. In minutul 57, atacantul nord-americanilor, Omar Bravo, a ratat o lovitura de pedeapsa, iar dupa patru minute mijlocasul Luis Perez a fost eliminat, iar Mexicul isi putea lua adio de la egalare. In celalalt meci, deja eliminate, Iran si Angola au incheiat nedecis, 1-1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.