Favoritele grupei au remizat aseara, 0-0, intr-un meci pe care cei doi antrenori l-au folosit pentru a le oferi rezervelor sansa de a se produce la acest turneu final. Intr-un alt joc, Coasta de Fildes - Serbia 3-2. Nici macar rezervele olandezilor si argentinienilor nu s-au omorat cu firea pentru a rupe norii in partida de la Frankfurt.

LINISTE

A iesit un joc intre doua echipe de calitate, dar fara scanteia si incrancenarea care ar fi aparut intr-un alt context. In optimi, Olanda va intalni Portugalia, iar Argentina se va confrunta cu Mexicul. Mult-asteptata inclestare va ramane in amintire doar prin show-ul impresionantului cor portocaliu, care a numarat aseara aproape 30.000 de suflete, caruia i s-a opus fanatismul a 15.000 de argentinieni, cu nelipsitul Diego Maradona, lider spiritual. In rest, de semnalat doar prezenta in tribune a presedintele FRF, Mircea Sandu, in calitate de membru FIFA, selectionerul Victor Piturca, venit sa-si puna la punct dosarul despre olandezi, si antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, dornic sa-si mentina contactul cu fotbalul care conteaza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.