Razvan Lucescu a pus capat telenovelei incepute inca inainte de finalul de campionat. A ales, dupa aproape o luna, sa semneze contractul oferit de oficialii banateni si a devenit, pentru trei ani, antrenorul timisorenilor, suma care ii va intra in cont fiind de aproximativ 450.000 de euro pe sezon.

Marian Iancu a anuntat ieri cine este noul tehnician al lui Poli. Asa cum toata lumea se astepta, Razvan Lucescu, care a plecat cu familia intr-o scurta vacanta in Turcia, a semnat o intelegere valabila pe trei sezoane cu Poli Timisoara, urmand a primi cel mai mare contract din Romania, 450.000 de euro anual. "Gruparea noastra a reusit sa aduca un antrenor de valoare. Nu oferta financiara a fost cea care a prevalat in negocierile cu tehnicianul amintit, ci modul profesionist in care a fost prezentat proiectul de la Timisoara", a precizat bossul gruparii de pe Bega. Alaturi de fostul antrenor alb-visiniu, la Poli vor ajunge si colaboratorii acestuia de la Rapid: secunzii Marian Rada si Marian Ionita si doctorul Marian Dumitru. Acestia nu au fost inca anuntati oficial, urmand ca ei sa fie prezentati in urmatoarele zile.

"In functia de manager al echipei va fi titularizata in curand o noua persoana. in acest moment se discuta si se negociaza cu Dinu Gheorghe. Dorim ca postul respectiv sa fie ocupat de acesta", a adaugat Marian Iancu. Vama, care declarase acum cateva zile ca nu a discutat cu oficialii banateni, va trebui sa renunte la implicarea sa in proiectul "Rapid SA" derulat de actionarii alb-visinii. Conducatorii din Grant au pierdut competitia cu clubul din Banat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.