De cand a preluat Stiinta, managerul-jucator nu a solicitat niciun transfer, lasand asta in seama patronului
Plecat in vacanta, in Grecia si Olanda, Ovidiu Stanga nu a cerut conducerii nici macar un jucator pentu transferuri, de acest lucru ocupandu-se doar patronul Adrian Mititelu si Silvian Cristescu.

Ovidiu Stanga a facut aceeasi greseala si in vara anului trecut, cand a preluat echipa fara sa efectueze vreun transfer, mergand pe mana lui Mititelu. Daca timp de un an sistemul a functionat, surse din cadrul clubului sustin ca patronul Universitatii a asteptat in zadar un telefon de la Stanga, prin care acesta trebuia sa-i prezinte planul de bataie pe piata transferurilor. Lucian Parvu, Wayne Heath si Joshua Rose au fost adusi de finantator, iar celelalte negocieri, cu Sanmartean, Ghindeanu, Panc, Sabin Ilie, Murgan etc, sunt conduse tot de Mititelu. Singura sarcina pe care a primit-o Ovidiu Stanga in aceasta vara a fost aceea de a aduce un antrenor olandez experimentat, care sa acopere lipsurile din staff-ul tehnic al Stiintei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.