Portarul reprezentativei Frantei, Fabien Barthez, a fost surprins fumand la fereastra camerei sale din cantonamentul Frantei, fotografiile fiind publicate, sambata, in cotidianul german „Bild“.

Trei imagini il infatiseaza pe titularul dintre buturile reprezentativei Frantei, dezbracat partial sau purtand un halat de baie, fumand o tigara la fereastra hotelului din Hamlen, unde este cazata delegatia Frantei in perioada Cupei Mondiale din Germania. Potrivit publicatiei germane, fotografiile au fost realizate "cu cateva zile inaintea primului meci cu Elvetia", din grupa G, incheiat la egalitate, scor 0-0.

Fumator inrait

Agentia France Presse mentioneaza ca jurnalul "Bild", "care nu rateaza nicio ocazie de a poza in aparator al moralei publicand pe prima pagina fotografii cu femei dezbracate", noteaza ca portarul formatiei Olympique Marseille "nu a dat niciodata un bun exemplu". Internationalul francez a fost amendat de fostul sau club, Manchester United, cu 90.000 de euro, pentru viciul sau de a fuma si a fost suspendat patru luni dupa ce a fost depistat pozitiv cu canabis.

"Barthez fumeaza un pachet de tigari pe zi, iar selectionerul (n.r. - Raymond Domenech) stie acest lucru si nu este de acord", comenteaza "Bild", in timp ce France Presse scrie ca Fabien Barthez nu a facut niciodata un secret din faptul ca fumeaza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.