In doar o singura repriza, Argentina incheiase socotelile cu Serbia-Muntenegru si ii facuse vant, meritat, de pe scena Mondialului. Ultimul sfert de ora a fost luminat de exceptionalul Messi, aclamat pana si de legendarul Maradona, aflat in tribuna.

In fata unei echipe inerte, macinata de individualism si de scandaluri interne, Argentina nici nu a trebuit sa forteze. O insinuare in careu a lui Saviola si ezitarile fundasilor sarbi i-au deschis calea lui Maxi Rodriguez, care l-a executat elegant pe Jevric (6). Golul n-a provocat nici o reactie in tabara slavilor, martori muti ai unei combinatii stralucite Saviola-Crespo, finalizata cu un sut sub bara de Cambiasso (31). Pana la golul de 3-0, reusit, tot cu ajutorul lui Saviola, de acelasi Maxi Rodriguez (41), Crespo gasise si el plasa portii lui Jevric, absolut regulamentar, dar a fost semnalizat eronat in ofsaid.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.