Gigi Becali sustine ca transferul capitanului ros-albastrilor este ca si facut, urmand a primi in schimb 11 milioane de euro. Posibila destinatie? Portsmouth.

Cel mai valoros fotbalist din Divizia A va ajunge la englezii de la Portsmouth dupa ce ieri ivorianul Didier Zokora a refuzat oferta echipei care a terminat pe 17 in Premier League.
Mirel Radoi i-a dat mana libera nasului sau pentru a-i negocia transferul si salariul. "Iata ca nu sunt doar nasul sau, ci am devenit si impresarul lui", ne-a spus ieri latifundiarul, adaugand: "E vorba de o echipa din prima liga engleza. Transferul este realizat in proportie de 90 la suta. Suta la suta voi sti miercuri, cand se aproba de Consiliul lor de Administratie. Sunt om de afaceri, am cerut 12 milioane de euro pe el, am negociat si in cele din urma am ajuns la 11 milioane de euro".

Finantatorul Stelei a marturisit ca a avut acordul finului sau de a se ocupa el insusi de toate detaliile acestui transfer si i-a negociat un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon. "Eu m-am ocupat de tot, am negociat si contractul, si salariul. Treaba este ca si facuta. Am vorbit si cu Mirel si mi-a spus: 'Nasule, fac cum spui tu!>>", a continuat Becali. "Il dau cu inima indoita, dar o fac pentru el, nu pentru bani", a spus patronul ros-albastrilor, adaugand: "Il dadeam si cu 10 milioane, dar am batut palma pe 11 milioane de euro".

Totodata, patronul Stelei a lasat sa se inteleaga ca nu este vorba de Manchester, asa cum sugerase cu o zi inainte: "Nu este vorba de un club de pe podium, insa in Anglia nu exista echipe mici".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.