Dupa ce mijlocasul a spus ca vrea sa obtina titlul, Cupa si Supercupa Bulgariei alaturi de tSKA Sofia, oficialii clubului au decis reconstructia echipei, renuntarea la obiective, dar si la o serie de vedete
Nici nu a ajuns bine in Bulgaria, ca Florentin Petre a si dat de ghinion. Presedintele lui tSKA, Vasil Bojkov, a anuntat ieri ca vedetele echipei vor fi puse pe lista de transferuri! "Am venit la cea mai galonata formatie din Bulgaria si dorinta mea este sa castig multe trofee cu tSKA", a spus "Piticul" in cadrul primei conferinte de presa de cand a ajuns la Sofia.

La doar cateva minute dupa terminarea conferintei, boss-ul bulgarilor a socat mass-media de la sud de Dunare printr-un comunicat: "Este greu sa finantezi fotbalul intr-o tara in care statul isi bate joc de acest sport. Am decis sa micsorez bugetul echipei tSKA, formatie care nu se va lupta pentru cucerirea campionatului si nici a Cupei. Antrenorul Plamen Markov are aceasta datorie. Toti jucatorii cu salarii mari sunt pe lista de transferuri. Sunt gata sa-i vand pe toti daca voi avea oferte". Motivul acestei decizii este faptul ca statul bulgar nu doreste sa-i cedeze acestuia stadionul si bazele sportive de antrenament. Interesant este ca salariul lui Florentin Petre, de 200.000 de dolari pe an, este cel mai mare de la tSKA.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.