Baietii lui Jurgen Klinsmann sunt ca si calificati in optimi in urma victoriei cu 1-0 din partida cu Polonia, disputata aseara la Dortmund. Golul izbavitor, marcat de Neuville, a venit insa abia in minutele de prelungire. Prima ocazie imensa a Germaniei s-a consumat in minutul 21, cand Klose, aflat in fata portii goale, a reluat cu capul pe langa o centrare perfecta a lui Lahm. Nemtii au mai irosit o sansa de a intra in avantaj la vestiare, in ultimele secunde ale primei parti, cand sutul lui Podolski din 6 metri a ocolit poarta lui Boruc, spre disperarea suporterilor germani.

Dupa pauza, jocul s-a desfasurat tot in nota de dominare a baietilor lui Jurgen Klinsmann, dar fara ca aceasta sa aiba vreun efect pe tabela. PE FINAL. Abia in minutul 75, eliminarea lui Sobolevski, survenita in urma cumulului de cartonase, a animat atacul Mannschaftului, goalkeeperul polonez reusind sa respinga in decurs de cateva secunde suturile lui Lahm si Neuville. A mai fost nevoie de doua bare consecutive, cu Klose si Ballack drept autori, pentru ca abia in minutele de prelungire mingea sa ajunga in poarta lesilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.