Echipa antrenata de Luis Aragones a jucat cel mai frumos fotbal in prima etapa a fazei grupelor si a surclasat Ucraina cu 4-0

Mondialul german a bifat scorul editiei (4-0) si primul penalty in meciul al 15-lea, Spania - Ucraina, insa acordarea sa este controversata, arbitrul elvetian Massimo Busacca grabindu-se sa le faca un serviciu ibericilor dupa un duel pentru minge intre Fernando Torres si Vasciuc. Era minutul 48 si deja 2-0 pentru Spania, ucraineanul a fost eliminat, David Villa a transformat lovitura in gol, iar meciul era jucat. Dincolo de erorile arbitrului, Spania a aratat ca o echipa puternica, cu joc foarte rapid si precis si cu Torres pe post de Ronaldinho. In plus, e de remarcat ca Luis Aragones a inceput meciul fara trei dintre vedete, Reyes, Cesc Fabrergas si Raul.

Domenech se cearta cu presa

In grupa G, Franta a facut doar 0-0 cu Elvetia, a jucat prost, iar antrenorul Raymond Domenech in loc sa isi revizuiasca tacticile si sa isi reevalueze jucatorii s-a suparat pe presa. El i-a acuzat pe jurnalisti ca au dezvaluit continutul unui antrenament al nationalei, exclamind: "Faceti spionaj in favoarea adversarilor!", dar nici presa nu l-a iertat, ziarele aparute ieri la Paris criticind jocul si rezultatul primului meci din Germania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.