Chiar daca actele legate de transferurile celor cinci jucatori ai FC National care au ajuns la Poli Timisoara au fost prezentate ANAF de Constantin Iacov, organismul condus de Sebastian Bodu a depus o plangere penala pe numele acestuia. Presedintele CA al FC National considera ca plangerile facute de ANAF la adresa sa sunt corecte.

"Eu sunt linistit. Cei de la ANAF au facut doar o analiza fiscala pentru ca atat le intra in atributiuni. Nu s-au ocupat si de situatia juridica a clubului. Am fost trecut pe lista pentru ca la data finalizarii controlului m-au gasit aici. Organele de cercetare penala vor stabili cine sunt vinovatii. Nu eu, ci Gino Iorgulescu s-a ocupat de acele transferuri", ne-a spus Constantin Iacov. "Noi contrazicem aceste constatari ale ANAF si ne vom sustine punctul de vedere. O sa prezentam actele prin care dovedim ca cei cinci jucatori erau in coproprietatea clubului si a firmei Baroque Trading Ltd. In 30 de zile, avem dreptul sa contestam ce spune ANAF, si o vom face. Despre Iacov nu vreau sa declar nimic", a precizat Gino Iorgulescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.