Pe adresa din Ghencea a sosit cu putina vreme in urma o oferta interesanta pentru golgeterul echipei din acest sezon, Nicolae Dica . Oficialii gruparii din Ligue 1 erau dispusi sa plateasca o suma considerabila pentru a-si asigura serviciile decarului, dar s-au lovit de refuzul categoric al finantatorului Gigi Becali.

Parcursul Stelei din acest sezon, in campionat si Cupa UEFA, competitie in care "elevii" lui Olaroiu au atins faza semifinalelor, a atras, inevitabil, atentia mai multor cluburi din Europa. Iar ofertele nu au intarziat sa apara. Dupa cedarea lui Ogararu la Ajax, in schimbul a 3,3 milioane de euro, un alt jucator remarcat a fost atacantul Nicolae Dica, golgeterul "ros-albastrilor" cu 15 reusite in campionat.

Surse apropiate Stelei sustin ca Saint-Etienne se numara printre ultimele echipe care si-au aratat interesul pentru decar. Clubul din Hexagon, care a terminat ultimul sezon pe locul 13, a oferit suma de 2,5 milioane de euro. Desi varful era incantat de mutare, s-a lovit de refuzul categoric al finantatorului Gigi Becali: "Dica nu pleaca nicaieri! Ramane sa puna osul la treaba, ca sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.