Daca antrenorul Razvan Lucescu se intelesese cu Jean Valvis, unul dintre actionari, sa ramana inca doua sezoane in Giulesti, presedintele Dinu Gheorghe nu a ajuns la un numitor comun cu patronul George Copos. Una dintre conditiile pe care Razvan le pusese in momentul in care a fost de acord sa continue in Grant era sa lucreze cu "Vama".

Astfel, a devenit din nou improbabila ramanerea lui Lucescu-junior la Rapid. Chiar daca fusese de acord sa parafeze un nou contract pe doi ani, cu un salariu stagional de 250.000 de euro, Razvan, aflat in vacanta in Mauritius, da semne ca s-ar putea "suci". Satul de "baiatul acesta alintat", patronul George Copos a plecat la Paris dupa Gica Hagi ! La nivel oficial, "nea George" afirma ca se afla in Franta pentru a urmari faza finala a turneului de tenis de la Roland Garros, insa se pare ca bosul feroviarilor se va intalni acolo cu "Regele", pentru a-i propune un contract cu Rapidul!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.