Nationala masculina de handbal a Romaniei si-a diminuat sansele de a ajunge la turneul final al Campionatului Mondial de anul viitor, in urma infrangerii suferite ieri, pe teren propriu, cu scorul de 29-30 (14-15), in fata Norvegiei.

Mult-asteptatul reviriment al handbalului nostru masculin se lasa inca asteptat. Romania nu a mai fost prezenta la un turneu final al CM de cinci editii, si probabil ca va lipsi si de la cel din 2007. Desi nu se numara printre marile forte in acest sport, echipa Norvegiei a reusit sa ne incurce de fiecare data in ultimii ani. in cele trei confruntari directe care au avut loc din 1997 incoace, in preliminariile CM sau CE, scandinavii au avut mereu castig de cauza. Iar lucrurile par sa se repete si acum. Evolutia tricolorilor in partida de ieri a semanat in buna masura cu cea a nationalei feminine din dubla cu Serbia-Muntenegru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.