Argentina a castigat prima partida jucata la Mondialul german, invingand cu 2-1 selectionata Coastei de Fildes. "Pumele" si-au anuntat astfel candidatura pentru un loc in finala turneului. in fata a zeci de mii de fani argentinieni, echipa "bianco-celesta" a avut un debut de vis, marcand prin Crespo si Saviola. Africanii au practicat un joc spectaculos, dar au ratat cat pentru doua meciuri, multumindu-se in final doar cu golul reusit de vedeta Didier Drogba.

"Sunt multumit ca am invins. Am infruntat un adversar foarte puternic, care a aratat ca nu a venit aici ca simplu debutant", a declarat selectionerul argentinian Jose Pekerman, in timp ce tehnicianul ivorian, Henri Michel, acuza lipsa de experienta a jucatorilor sai: "Atunci cand primesti un gol, nu trebuie sa-l iei si pe al doilea. Este o grupa in care jucam trei meciuri si ajunge sa facem o partida mare si un rezultat bun cu Olanda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.