Prin gesturile indecente si declaratiile date, unii giulesteni au demonstrat ca nu stiu sa piarda

Dupa ce a continuat jocul violent din meciul cu Sportul, Viorel Moldovan a fost eliminat in partida cu Jiul, in urma unui fault grosolan. Nestiind sa piarda, asemenea colegilor sai, Moldovan a spus: "Traim intr-o tara de hoti. Ce mai conteaza in jegul asta de tara?". A doua zi, rapidistul a regretat declaratia.
Daca stelistii si-au taiat venele, rapidistii si-au varsat nervii pe adversari: Paclesan, obrazul spart, Dinita, plaga de 10 centimetri pe gamba, Dragan, contuzie faciala, contuzie pe tibie si hematom de 15 centimetri!

Partida de la Petrosani, dintre Jiul si Rapid, a fost una foarte tensionata in cele 76 de minute in care s-a jucat. Evenimentele petrecute pe teren au fost urmate de altele, poate la fel de grave, in care giulestenii au lansat o serie de declaratii dure si jigniri la adresa adversarilor si nu numai.

Atacantul echipei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat ca va pune punct carierei de jucator dupa evenimentele din timpul partidei cu Jiul Petrosani, in care arbitrul Anton Helesteanu a eliminat cinci fotbalisti giulesteni, oprind, astfel, meciul in minutul 76. "Traim intr-o tara de hoti, unde fiecare fura dupa bunul plac. Nu se poate asa ceva. Am fost furati pe fata de un Helesteanu care a stricat tot meciul. Traim in tara lui Papura Voda si ne meritam soarta! Ce mai conteaza in jegul asta de tara? Este un sfarsit de campionat jegos si dezgustator din punctul meu de vedere. M-a ajutat foarte mult acest meci sa iau o decizie in ceea ce priveste cariera mea", a spus "Moldo-gol", acelasi care spunea ca a juca sub tricolor este cea mai mare mandrie pe care o poate avea un fotbalist.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.