Ros-albastrii si-au asigurat ieri al 23-lea titlu la Vaslui dupa o partida in care nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei. Gandurile zboara acum spre Liga Campionilor

Doua gafe monumentale ale lui Ionut Badea si jocul slab al vasluienilor au facilitat o victorie lejera a formatiei din Ghencea. La intaia faza mai serioasa de atac, trupa lui Oli a facut primul pas spre o victorie cum nu se poate mai neta.

La o faza simpla in careul vasluian, fostul dinamovist Ionut Badea si-a intarziat suficient degajarea, incat sa-i permita lui Victoras Iacob sa-i sufle mingea, dupa care i-a oferit scuza perfecta lui Sebastian Coltescu pentru a acorda un penalty in minutul 6. Radoi a executat sigur, si tabela arata deja 1-0 pentru Steaua. sirul de gafe din partea lui Badea nu s-a incheiat insa aici. Doar patru minute mai tarziu, ex-dinamovistul, titularizat de Mircea Rednic pe postul de stoper in absenta lui Bogdan Panait, l-a scos din ofsaid pe Nicolae Dica, varful Stelei aducand linistea in tribunele stadionului vasluian. in minutul 44, pitesteanul a plecat la limita din pozitie afara din joc, nesemnalizata insa de Cristian Nica, si a marcat pentru incheierea definitiva a emotiilor ros-albastre: 0-3.

Dupa reluarea jocului, meciul s-a linistit, si acelasi Nicolae Dica a profitat de ocazie pentru a realiza hat-trick-ul, cand deja vasluienii se gandeau la sezonul viitor. Pana la final, dupa ce tot stadionul aflase deznodamantul meciului de la Petrosani, stelistii si-au mai trecut cateva ocazii in cont, incheind in atac unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani. Chiar daca intr-un meci in care moldovenii n-au opus mare rezistenta, asa cum poate sperau rivalii din Giulesti. Fiesta a inceput pe stadion, publicul invadand terenul de joc pentru a-i felicita pe stelisti.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.