Sezonul frumos pe care l-au avut giulestenii s-a incheiat urat, cu cinci eliminari si o infrangere inainte de limita. Un meci cu miza este intotdeauna un meci interesant. Atunci cand pe masa este titlul de campioana, miza genereaza emotii, amplifica nervi si orgolii, ascute rivalitati. Ieri a fost vorba numai de nervi

Sezonul frumos pe care l-au avut giulestenii s-a incheiat urat, cu cinci eliminari si o infrangere inainte de limita. Un meci cu miza este intotdeauna un meci interesant. Atunci cand pe masa este titlul de campioana, miza genereaza emotii, amplifica nervi si orgolii, ascute rivalitati. Ieri a fost vorba numai de nervi.

Giulestenii au inceput jocul in stil de campioni, dar si cu speranta ca Vasluiul poate incurca Steaua. Asaltul visiniilor s-a taiat brusc si brutal dupa numai un sfert de ora, in ritm de "Maria, Maria". Spectatorii au aflat de primul gol al Stelei si au cantat melodia lui Scooter, repetand ritualul cateva minute mai tarziu, la 2-0 pentru echipa lui Olaroiu. A fost lovitura de gratie pentru rapidisti, ai caror nervi au cedat. Scanteia a fost aprinsa de o intrare cu talpa a lui Niculae la Paclesan. Desi nu l-a atins pe adversar, atacantul giulestean a fost eliminat pentru intentie de Helesteanu, care a pierdut apoi meciul din mana. Printre proteste si imbranceli au scapat si pumni, si inca un "rosu" pentru Constantin, jocul fiind reluat dupa cinci minute.

Intr-un 4-2-1-1 inofensiv, dar extrem de nervos, Rapidul a supravietuit pana la pauza prin intrari dure si risipa de efort. La sapte minute de la reluare, Razvan Lucescu a fost nevoit sa-si aseze elevii intr-un inedit sistem 3-3-1, dupa ce Maftei a fost si el eliminat pentru al doilea galben. A urmat apoi, parca firesc, intrarea criminala a lui Coman la Dragan si, bineinteles, cartonas rosu si penalty transformat de Paleacu, moment in care intentia oaspetilor de a incheia jocul, infiripata inca de la pauza, a devenit clara. A mai fost nevoie doar ca Romeo Stancu sa-l pocneasca pe Dragan pentru ca Rapidul sa ramana in doar sase jucatori si sa incheie un meci pe care nu l-au stiut sa piarda.

" Il felicit pe Helesteanu, pentru ca la faza penalty-ului, pana sa execute Paleacu, toti jucatorii erau deja in careu. Oricum, campionatul era jucat din minutul 10."
Marius Constantin, fundas Rapid

"Sunt dezgustat de jegurile si de nesimtirea totala din Romania. N-am vazut in viata mea o asa tara de salbatici! Ma retrag!"
Viorel Moldovan, atacant Rapid


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.