Formatia din Ghencea a fost primita la Vaslui de un public numeros, acesta scandand minute in sir numele fotbalistilor din Ghencea. Echipa lui Cosmin Olaroiu a strans in Piata stefan cel Mare foarte multi fani, acestia inghesuindu-se sa ia autrografe de la favoriti.

Suporterii echipei din Ghencea au umplut pana la refuz piata centrala din Vaslui cu doua ore inaintea venirii autocarului Stelei. S-au pregatit cu postere, tricouri, mingi si sepcute pentru a lua autografe de la fotbalistii lui Gigi Becali. La aparitia autocarului, oamenii de ordine au facut cu greu fata multumii care a fortat intrarea de la hotelul Racova, aflat in proprietatea lui Adrian Porumboiu. S-a scandat minute in sir: "Steaua! Steaua! Campioana din Ghencea!" Cele mai aplaudate nume au fost cele ale lui Carlos, Dica, Radoi si Nicolita. Acestia au acordat autografe si s-au pozat cu fanii lor. "Am venit la razboi", a tunat Cosmin Olaroiu. "Vom castiga! Va fi un meci greu, dar trebuie sa castigam", a spus tehnicianul Stelei.

De partea cealalta, Banel Nicolita a declarat fanilor ca Vasluiul nu are nicio sansa in fata Stelei. "Am castigat multe meciuri importante si nu ne putem incurca in ultima etapa. Ne dorim prea mult acest titlu", a spus el.

Dupa ce au servit masa de seara, jucatorii au avut program de voie, multi dintre ei preferand sa iasa la plimbare prin oras. Nebunia a fost de nedescris, suporterii asaltandu-i din nou pe favoriti pentru poze, dar si pentru mici suveniruri.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.