Cu o voce care trada regretul, antrenorul echipei nationale spune ca ar fi preferat ca Romania sa fie in Germania, decat sa joace partide amicale in Statele Unite ale Americii, cu alte echipe care vad competitia, ca si tricolorii, din fata televizorului.

- Aveti o favorita printre formatiile prezente la Mondialele de anul acesta?- Eram sigur ca Brazilia va lua titlul si anul acesta, dar dupa ce am urmarit ultimele jocuri amicale ale nationalei galben-verzilor am inceput sa ma indoiesc de aceasta posibilitate. Sigur, ramane una dintre favorite, alaturi de Argentina si Italia.

- Credeti ca jucatorii italieni se pot concentra asupra competitiei din cauza scandalului in care sunt implicate cluburile?
- Deocamdata nu se intampla nimic, iar jucatorii nu stiu cat au de suferit. Sunt fotbalisti mari, foarte valorosi, iar daca echipele lor vor fi retrogradate vor gasi fara probleme alte cluburi la care sa se transfere.

- Veti urmari la fata locului vreun meci?
Da, ma voi duce la partidele Olandei, cele cu Coasta de Fildes si cu Argentina. Biletele le-am luat deja, dar inca nu am gasit cazare. Cred ca se va rezolva si acest aspect.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.