Lotul giulestenilor a ales sa se deplaseze cu trenul spre Petrosani, locul in care visiniii ar putea deveni campioni numai daca ei castiga, iar Steaua se. Conducatorii echipei de langa Grant au motivat alegerea trenului prin faptul ca astfel drumul pana la Petrosani va fi unul comod.

O zi linistita ieri in Gara de Nord. Aparitia fotbalistilor rapidisti a animat brusc starea de letargie ce domnea pe peroane. inainte de a se imbarca in vagoane, elevii lui Razvan au fost opriti pentru autografe si incurajati de cei din jur. increzatori intr-o minune echivalenta cu obtinerea titlului, alb-visiniii si-au ocupat locurile rezervate special pentru ei. Nu inainte de a face haz de necaz de garnitura de tren, una mai veche.

"Mergem cu 'nasul>> si sunt in stare sa ma intorc si pe jos cu suporterii daca luam titlul", ne-a spus Daniel Niculae. Inventivi, fotbalistii s-au pregatit sa combata plictiseala unui drum lung de sase ore cu jocuri de rummy, improvizand mese in mijlocul compartimentelor din genti si alte lucruri luate cu ei. Pentru ca de aer conditionat nu se putea vorbi in respectivul tren, jucatorii s-au chinuit sa tina deschise geamurile cu bidoane din plastic si bucati de lemn. "ii duc spre titlu", a spus mandru conducatorul locomotivei, in timp ce trenul pleca din statie.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.