Conform cotidianului Marca, portarul portughez se afla pe lista de achizitii a fostei adversare a Stelei din Cupa UEFA. Presedintele clubului din Sevilla, Manuel Ruiz Lopera, a luat legatura cu impresarul goalkeeperului, George Gama, pentru a afla in ce conditii l-ar putea transfera pe Carlos Ferndandes la Betis.

Adus in iarna cu surle si trambite de la Boavista Porto in Ghencea, Carlos a oscilat intre prestatiile bune din partidele cu Betis Sevilla si cele mediocre, din jocurile desfasurate in Giulesti sau la Middlesbrough. Unul dintre meciurile de referinta ale portughezului, Betis Sevilla-Steaua, desfasurat in optimile Cupei UEFA, a atras atentia chiar si conducatorilor spanioli. Astfel, presedintele alb-verzilor, Manuel Ruiz Lopera, care va parasi insa aceasta functie la data de 30 iunie, s-a aratat interesat de serviciile lui Carlos.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.